Σε πόσες ημέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;


Για αποστολές εντός Ελλάδας παραλαμβάνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα τον τόπο διαμονής σας (2-5 ημέρες σε περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών).


Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;


Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν και εφόσον εγκριθεί, είτε αποστέλλοντας email στο info@fourantzis.gr είτε τηλεφωνικά στο 2341302002. Σε περίπτωση που δεν ακυρώσετε την παραγγελία σας την ημέρα καταχώρησης της, η διαδικασία αποστολής θα ξεκινήσει και μπορείτε πλέον να ενημερωθείτε από τους όρους επιστροφών και αλλαγών


Υπάρχει περίπτωση να αργήσει ή να ακυρωθεί η παραγγελία μου;


Η καθυστέρηση της παραγγελίας μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη προϊόντος ή τεχνικό θέμα της εταιρείας courier ή ακόμη και λανθασμένη καταχώρηση στοιχείων, σε οποιαδήποτε περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς από συνάδερφο. Η παραγγελία σας ενδέχεται να ακυρωθεί αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δηλαδή αν περιέχει λανθασμένα στοιχεία και δεν υπάρχει περίπτωση επικοινωνίας για επιβεβαίωση.


Πως μπορώ να παρακολουθώ την παραγγελία μου;


Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας οποιαδήποτε στιγμή με τον αριθμό αποστολής που θα λάβετε στο email σας αν και εφόσον η παραγγελία σας καταχωρήθηκε online και όχι τηλεφωνικά. Σε περίπτωση που καταχωρήθηκε τηλεφωνικά η παραγγελία σας, θα λάβετε SMS με τον αριθμό αποστολής, επίσης μπορείτε να μας καλέσετε για να ενημερωθείτε με τον κωδικό αποστολής (απογευματινές ώρες). Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στον λογαριασμό σας.


Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν και αν ναι τι επιβάρυνση θα έχω;


Μπορείτε να κάνετε αλλαγές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας και εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί και έχει τις ετικέτες της αρχικής του συσκευασίας. Φροντίστε να τοποθετήσετε το προς επιστροφή προϊόν σε κατάλληλη συσκευασία. Απαραίτητη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι η ύπαρξη και της απόδειξης αγοράς και τυχόν συνοδευτικών εντύπων, δώρων κ.α. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Fourantzis σας προσφέρει δωρεάν την πρώτη επιστροφή. Σε κάθε δεύτερη, τρίτη κ.ο.κ αλλαγή, η χρέωση είναι τέσσερα (4) ευρώ.


Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α;


Όλες οι αναγραφόμενες τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος www.fourantzis.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ, οπότε θεωρούνται τελικές.


Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;


Για τις OnLine αγορές αλλά και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες σας, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Με την παραλαβή των προϊόντων, εξοφλείτε μέσω αντικαταβολής στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας σε συνεργασία με την Piraeus Bank. Η Piraeus Bank, εγγυάται την αξιοπιστία και ασφάλεια των αγορών σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Επίσης μπορείτε να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελίας σας και με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε επίσης στην ενότητα Τρόποι Πληρωμής ή και τηλεφωνικά καλώντας στο 2341302002.


Μπορώ να κάνω παραγγελία χωρίς εγγραφή;


Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας είτε κάνοντας εγγραφή ή και ως επισκέπτης χωρίς εγγραφή. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει σωστό τηλέφωνο επικοινωνίας και email ώστε να διευκολυνθεί η παράδοση της παραγγελίας σας.


Έχετε παραδόσεις προϊόντων και στο εξωτερικό;


Οι αποστολές είναι πιθανές για κάθε χώρα της Ευρώπης, αλλά το κόστος της αποστολής ποικίλει και είναι σύμφωνα με τις τιμές της εταιρείας ταχυμεταφορών.


Πώς μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες για ένα προϊόν;


Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει  μπορείτε να αποστείλετε email στο info@fourantzis.gr ή να μας καλέσετε καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο 09:00-14:30 στο 2341302002.


Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος;


Επισκεφθείτε τον Οδηγό Μεγεθών ή Μεγεθολόγιο στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καλέστε μας στο 2341302002, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Ποια στοιχεία χρειάζονται για να σας δώσω την παραγγελία μου τηλεφωνικά;


Κατά την τηλεφωνική σας παραγγελία στο 2341302002 και για την άμεση εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να έχετε κοντά σας τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, να γνωρίζετε το μέγεθός σας και να έχετε αποφασίσει για το χρώμα και την ποσότητα που επιθυμείτε. Έπειτα τα βασικά στοιχεία για την αποστολή είναι το ονοματεπώνυμο σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση αποστολής με ταχυδρομικό κώδικα.


Μπορώ να επιστρέψω όλα τα προϊόντα για αλλαγή;


Μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος Fourantzis που έχετε παραλάβει ΕΚΤΌΣ από κάλτσες, εσώρουχα και μαγιό τύπου speedo, για λόγους υγιεινής.


Παρέχεται κάποια εγγύηση για τα προϊόντα από την εταιρεία Fourantzis;


Η εταιρεία δεσμεύεται να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωματικό προϊόν από τις κατασκευάστριες εταιρείες, αν προκύψει, ή προϊόν που έχει υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του από την εκάστοτε εταιρεία courier. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αλλαγή ή αντικατάσταση σε προϊόν που έχει υποστεί φθορά από μεταποίηση, χρήση λανθασμένων καθαριστικών ή κακή χρήση.


Υπάρχει ασφάλεια των πληροφοριών κατά την εγγραφή ή κατά την καταχώρηση στοιχείων πιστωτικής/χρεωστικής/prepaid κάρτας;


Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, διασφαλίζονται ως απόρρητες, με πρωτόκολλο SSL και κρυπτογράφηση 128-bit, για ασφαλείς OnLine εμπορικές συναλλαγές. Να είστε βέβαιοι ότι οι πληροφορίες που δηλώνετε χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση σας.

 

Product added to wishlist


Για την διασφάλιση καλύτερης
εμπειρίας πλοήγησης,
η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.