ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

Η εταιρεία Fourantzis θέλοντας να προσφέρει ακόμη καλύτερη αγοραστική εμπειρία αλλά και καλύτερες τιμές ενημερώνει τα εξής: σε όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας δεν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες που ξεπερνούν το ποσό των 50,00 (πενήντα) ευρώ, σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον οι παραγγελίες δεν ξεπερνούν στο σύνολο τους το ποσό των 50,00 ευρώ υπάρχουν 3 (τρία) ευρώ έξοδα αποστολής ή μεταφορικά.

Οι εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είναι ACS Courier. Στην περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ACS θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται σε διάστημα 24-72 ωρών(1-3 εργάσιμων ημερών). Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος ως περιορισμένο απόθεμα) θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την αναμονή ή αποστολής της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 15 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα της συνεργαζόμενης courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση(λόγω δυσπρόσιτης περιοχής).

Η εταιρεία Fourantzis δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους της εταιρείας courier. Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, αρχικά, η Fourantzis πραγματοποιεί έλεγχο προς την Courier ο οποίος μπορεί να διαρκέσει έως και 15 μέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου , καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δέματος δεν θα μπορεί να λάβει χώρα χωρίς πρότερη ενημέρωση και συνεννόηση. Μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας των 15 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται, οπότε σε περίπτωση που έχετε πληρώσει το τίμημα με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, σας επιστρέφεται το τίμημα εντός το αργότερο 15 ημερών από την παρέλευση της άνω προθεσμίας. Ο τρόπος επιστροφής του τιμήματος θα καθορισθεί με προσωπική επικοινωνία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς, αφού προηγουμένως πραγματοποιηθεί η έγγραφη ταυτοποίηση των στοιχείων.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για αποστολές/αγορές εντός Ελλάδας έως 49,99 ευρώ, υπάρχουν έξοδα αποστολής 3 ευρώ, ενώ για αποστολές/αγορές από 50 ευρώ και άνω δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Για αποστολές/αγορές στην Κύπρο έως 149,99 ευρώ, υπάρχουν έξοδα αποστολής 8 ευρώ, ενώ για αποστολές/αγορές από 150 ευρώ και άνω δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Για παράδοση προϊόντων εκτός Ελλάδας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .

Η επιλογή πληρωμής μέσω ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ έχει επιπλέον χρέωση 2,00 ευρώ.

Παραγγελίες που λαμβάνονται πριν τις 14:30 μ.μ. θα αποστέλλονται την ίδια μέρα. Παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 14:30 Θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.

Εργάσιμες ημέρες θεωρούνται η Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και το Σάββατο. Την Κυριακή δεν γίνονται αποστολές.

 

 

Product added to wishlist


Για την διασφάλιση καλύτερης
εμπειρίας πλοήγησης,
η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.